Nabil Mallat

Lahbib Farraji
Lahbib Farraji is op het eerste zicht een typische gangster van de Brusselse probleemwijken, met een zware reputatie. Hij heeft drie jaar in de cel gezeten voor verschillende misdrijven en geniet enorm veel respect in het milieu. Maar wanneer hij journaliste Eva leert kennen, komt er een onverwachte tedere, zachte kant naar boven. Bij haar durft hij een ander beeld van zichzelf te geven. Nét dat zorgt ervoor dat Lahbib een connectie voelt met iemand die op alle mogelijke vlakken totaal verschillend van hem is.

Geert Van Rampelberg

Geert
Geert en Joeri zijn respectievelijk de camera- en geluidsman van Eva. Hoewel de beide stoere mannen zich niet altijd op hun gemak voelen in de moeilijke wijken, zorgt het lef van Eva ervoor dat ze haar wel volgen. Het is een grappig duo dat zich niet teveel bekommert om het onderwerp en gewoon hun job doen.
-->

Sanâa Alaoui

Mina Sebti
Mina is een politie-agente van Marokkaanse origine. Ze is in de quartiers opgegroeid en in zekere zin de grote zus van de wijk. Terwijl er een bepaald wantrouwen is tussen de lokale bevolking en de politie, geniet ze toch respect, wat opmerkelijk is voor een vrouw in een overduidelijke mannenwereld.